Sponsor Ruiters:

Cynthia van Croonenburg

Hallo allemaal! Ik zal mijzelf even voor stellen, ik ben Cynthia van Croonenburg en ben 19 jaar oud en woonachtig in Lippenhuizen. In het dagelijks leven werk ik bij de Intersport te Drachten en doe dat met veel plezier. Zelf heb ik net mijn opleiding afgerond op het CIOS in Heerenveen en neem ik nu een tussen jaar om rond te kijken wat ik nou eigenlijk echt wil gaan doen. Voor de rest train ik veel voor de eventing met mijn paard Empire. 

 

Chantal ken ik door mijn moeder waar door wij in contact zijn gekomen met elkaar. We waren beiden heel enthousiast voor deze samenwerking waar ik ook erg naar uit kijk! 

Op dit moment train ik:

Empire (ukato):

Empire is een 10 jarige ruin die ik nu 4 jaar train. Toen ik Empire begon te trainen was het een heel onzeker paard die het liefst geen hindernis sprong. Met veel training en geduld is het mij uiteindelijk gelukt om hem zekerder te maken waardoor hij nu L springen en M eventing is. 

Likeur (Durango x Roven)

Likeur is een 3 jarige merrie die we nu een jaar in ons bezit hebben. Ik ben haar nu zadel mak aan het maken. Samen met mijn moeder hebben we al heel veel grond werk gedaan zo dat ze ons goed kan vertrouwen en dat werkt met succes. Ik heb er al 3 keer opgezeten zonder enige twijfel of stress. Ik geloof er in dat deze merrie veel potentie zal hebben in het springen en eventing!

Ik voel me zeer vereerd door deze kans met de samenwerking met Chantal Fotografie en ga een hele leuke tijd te gemoed. Chantal, bedankt voor deze kans!

 

Lydia Oosting

Hallo allemaal, ik ben Lydia Oosting, 20 jaar oud en woonachtig in Exloo.

 

In het dagelijkse leven werk ik bij de warme bakker, en zit ik in het 1e jaar van mijn ORUN  instructeurs opleiding. Voor de rest kun je me veel vinden bij de paardenstallen.

 

Ik ken Chantal al vanaf kleins af aan van de manege waar we allebei begonnen zijn met paardrijden en tot op het heden delen we altijd nog onze passie voor de paardensport. Ik kan Chantal alleen maar herinneren als een hele leuke lieve spontane meid met een hele grote passie voor fotografie.

 

 

 

 

Op het moment rij ik: 

 Ivester :

De zwarte 5 jarige Lord Leatherdale x Jazz ruin, loopt in de L1 en heeft al mooie score’s gelopen. Op het moment heb ik hem op een wat lager pitje staan zodat die zich goed kan gaan ontwikkelen. Deze ruin heb ik zelf doorgereden.


What’s Up.
Met What’s Up ben ik nog maar net een combinatie. Het is een grote bruine ruin met als vader Cabochon. Ik heb nu paar wedstrijden met hem gestart in de klasse L1 met hele mooie score’s van 70%. Ons doel is om de komende tijd naar de klasse Z toe te werken waarbij vooral plezier en genieten voorop staat.

 

Ik hoop op een fijne en prettige samenwerking met Chantal Fotografie en ben haar heel dankbaar voor deze kans!